Ik werk bij Eigenwijzer

Annemarie van Stiphout

 

Mijn naam is Annemarie van Stiphout .

Annemarie betekent ´zij die verbindt´ en dat is waar ik mij de afgelopen 25 jaar in verschillende functies voor heb ingezet en blijf inzetten.
Contact, in welke vorm dan ook, zet een hoop in beweging. Basis voor mij is het in contact zijn met jezelf om van daaruit te kunnen verbinden. Twee essentiële vragen daarbij zijn: ‘Wie ben ik?’ en ’Is dat zo?’

 

Samen vanuit ‘niet weten’ op ontdekkingstocht naar de mogelijkheden.Mijn werkwijze is vooral eclectisch d.w.z. dat ik gebruik maak van wat op dat moment naar mijn idee het beste aansluit. Erkenning, herkenning, humor, nieuwsgierigheid, spelen, uitdagen, is voor mij belangrijk.

Tijdens de sessies zullen allerlei emoties en patronen naar boven komen waarmee gewerkt kan worden. Dat kan systeemgericht, oplossingsgericht, lichaamsgericht maar ook bijv. met dagdroomtherapie. Het gaat om durven beleven om van daaruit je kwaliteit van leven te vergroten. Sinds 1994 ben ik werkzaam in de zorg. Van verschillende functies binnen de psychiatrie overgestapt naar de ambulante zorg binnen de GGZ. Inmiddels ruim 15 jaar mijn eigen praktijk waar ik met veel plezier werk.

Annemarie van Stiphout

"Contact, in welke vorm dan ook, zet een hoop in beweging. Basis voor mij is het in contact zijn met jezelf om van daaruit te kunnen verbinden"

Psycholoog NIP/Systeemtherapeut

Mobiel 06-26803557 E-mail: a.vanstiphout@ewalkmaar.nl