Ik werk bij Eigenwijzer
Ravaasna Alyan

Rasvaasna

Ravaasna Alyan

Ik werk sinds 2007 binnen instellingen in de jeugdhulp waar ik ben begonnen als groepswerker op verschillende locaties, ambulante hulpverlener in wijkteams en sinds 2018 als NVO orthopedagoog. Onlangs ben ik gestart met de postacademische registratie tot cognitief gedragstherapeut en volg ik regelmatig opleidingen en cursussen om mijn kennis en expertise te verbreden en op peil te houden.

Het is mijn passie om kinderen en jongeren te helpen met hetgeen waarbij ze vastlopen. Daarbij vind ik het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak, gehoord en begrepen voelt. Ook vind ik het belangrijk om met het kind of de jongere en de ouders te kijken naar wat er wel allemaal goed gaat en wat de krachten zijn van het gezin.
Voor mij is het dan ook een must om te kunnen investeren in een goede hulpverleningsrelatie, om er zo naartoe te kunnen werken dat een kind of jongere zich weer daadwerkelijk beter gaat voelen. Dit is voor mij de sleutel tot succes en kan naar mijn idee alleen bereikt worden door goed aan te sluiten bij de belevingswereld van het kind of de jongere.
Daarnaast is het samenwerken met ouders voor mij van groot belang. Jullie als ouders kennen jullie kind het beste en zijn dus ook vaak onmisbaar in de behandeling.

Ravaasna Alyan

"Het is mijn passie om kinderen en jongeren te helpen met hetgeen waarbij ze vastlopen. Daarbij vind ik het belangrijk dat een kind zich op zijn of haar gemak, gehoord en begrepen voelt."

NVO orthopedagoog generalist  

Mobiel 06-48737707 E-mail: r.alyan@ewalkmaar.nl