Ik werk bij Eigenwijzer
Lotte Rutgrink

Ik ben Lotte Rutgrink

Ik ben Lotte Rutgrink, 26 jaar. Ik heb een lange weg van studeren achter de rug. Allereerst heb ik het MBO sociaal agogisch werk gedaan. Hier kwam ik erachter dat ik het allerliefste werk voor en met kinderen en jongeren zou willen doen. Hierna heb ik de opleiding HBO pedagogiek gedaan. Omdat ik kinderen en jongeren graag echt intensief wil kunnen helpen, ben ik hierna nog verder

gaan studeren. Uiteindelijk ben ik dit jaar afgestudeerd voor mijn master orthopedagogiek. Tijdens deze opleiding heb ik stage gelopen bij praktijk Eigenwijzer waarna ik hier ben blijven werken.

Het is altijd al mijn passie geweest om kinderen en jongeren te ondersteunen bij het geen waar ze hulp bij nodig hebben. Tijdens mijn opleidingen heb ik gewerkt bij verschillende jeugdhulp instanties. Hierin heb ik geleerd dat het erg belangrijk is te kijken naar waar een kind of jongere echt behoefte aan heeft.

Als orthopedagoog wil ik graag bijdragen aan het veilig en op een fijne manier van opgroeien van kinderen. Hierbij vind ik het belangrijk om het systeem van het kind te betrekken bij het proces en het kind of jongere gehoord te laten voelen.

Lotte Rutgrink

"Het is altijd al mijn passie geweest om kinderen en jongeren te ondersteunen bij het geen waar ze hulp bij nodig hebben"

orthopedagoog
 

Mobiel 06-43761846
E-mail: l.rutgrink@ewalkmaar.nl