Ik werk bij Eigenwijzer
Renée Ritmeester

Mijn naam is Renée Ritmeester

Ik ben geboren in 1975, getrouwd, ik heb twee (bonus/stief/…) kinderen, die ondertussen op zichzelf wonen, en een dochter. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke activiteiten met mijn gezin. Ik ga graag lekker naar buiten, loop drie keer in de week hard en ben daarnaast ook hardlooptrainer. Zwemmen doe ik ook graag, zelfs in de winter waag ik me in natuurwater, heerlijk! Maar, relaxen met een boek op de bank vind ik ook fijn.

Ik ben ambulant gezinsbehandelaar en sinds 2021 ook afgestudeerd als diëtist. Voor ik bij eigenwijzer kwam werken, heb ik vele jaren gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie, bij Triversum, zowel klinisch als ambulant. Daarnaast werk ik nu in het ziekenhuis als diëtist.

In mijn werk vind ik het belangrijk om goed uit te zoeken wat er aan de hand is, maar zeker ook wat er goed gaat, waar je blij van wordt, waar je goed in bent. Ik probeer vooral naast mensen te staan en samen te bedenken wat er anders zou kunnen.
Ik heb niet de antwoorden, maar kan wel door vragen stellen samen richting een oplossing werken.

Mijn specialiteit is vraagstukken op
het gebied van voeding en leefstijl
binnen soms toch al complexe (opvoedings-) situaties.

Renée Ritmeester

"In mijn werk vind ik het belangrijk om goed uit te zoeken wat er aan de hand is, maar zeker ook wat er goed gaat, waar je blij van wordt, waar je goed in bent.. "

Ambulant Werker en Diëtist

Mobiel 06-49387633

E-mail: r.ritmeester@ewalkmaar.nl