Ik werk bij Eigenwijzer
Daisy Grandia

Daisy Granada

Ik ben Daisy Grandia

Ik ben Daisy Grandia “81, getrouwd en moeder van twee gezellige, lieve en pittige meiden van 4 en 10 jaar. Bij mij weet je altijd wat je aan me hebt. Ik ben eerlijk, verbindend, open, warm en enthousiast. Werken met allerlei soorten ouders en opvoeders is mijn passie.

 

In 2008 heb ik de agogische HBO-opleiding Godspastoraal werk afgerond. Daarna heb ik als groepsleider gewerkt in de psychiatrie. Sinds 2015 werk ik als Ambulant (gezins)begeleider/behandelaar. Mijn passie voor autisme in het gezin is toen geboren. In 2020 heb ik de post-hbo Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling afgerond. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd als oudercoach mede door

het volgen van schillende cursussen en trainingen. Ik werk graag met werkvormen als Lego duplo, spellen e.a. visuele middelen.Ik zie het als een leuke uitdaging om er samen voor te zorgen dat Autisme beter hanteerbaar wordt binnen het gezin. Het gaat niet over. Ieder gezin is anders en Autisme heeft een breed spectrum, waardoor er geen kant-en-klare gebruiksaanwijzing voorhanden is.

Ik zet in op het versterken de opvoedvaardigheden die er zijn en we leren samen nieuw gedrag door te oefenen en deze situaties na te bespreken.

Naast autisme coaching bied ik ook Geweldloos verzet/Nieuwe autoriteit aan. Dit kan een middel zijn als kinderen destructief gedrag laten zien: schreeuwen, niet naar school gaan, agressief zijn. Ouders verzetten zich hiertegen, maar fysiek geweld of dreigende woorden werken vaak juist averechts. Geweldloos verzet leert ouders standvastig te blijven en stelling te nemen. Rustig en daadkrachtig. De focus ligt op het veranderen van het gedrag van ouders, in plaats van dat van het kind. Vanuit rust en warmte kun je werken aan een warme band tussen ouder en kind. 

 

 

Daisy Grandia

Mijn missie: dat ouders zich weer sterker, zelfbewust en wilskrachtig voelen in hun rol!”

 

Ambulant Gezinsbehandelaar

 

Werkdagen:

ma 09.30 – 21.00

di 09.30 – 21.00

wo 09.30 – 16.30
 

Mobiel 06-82998029
E-mail: d.grandia@ewalkmaar.nl